Hasznos Információk

Plasztikkártyáról, RFID Kártyákról

Rólunk

Tapasztalat

2012 óta ebben a szektorban dolgozunk.

A plasztikkártyák gyártásával, valamint a hozzájuk tartozó eszközök kereskedelmével már 2012 óta foglalkozunk. A beszállítóink nagyrésze az Európai Unióból kerül ki, ennek a minőségen kívül anyagi okai is vannak.

 

Volt idő, amikor Kínából lehetett olcsó kártyát rendelni, sajnos sosem volt rizikómentes ez, a távolság és a nehézkes vitarendezés miatt.

Manapság az EU-ban is olyan áron tudunk vásárolni mint Kínából, de hosszú szállítási idő és Vám kezelés nélkül.

Ez számunkra és vásárlóink számára is sokkal kényelmesebb megoldás és a rizikó is a minimális szintre csökkenthető, valamint a gyártási és szállítási idő is kedvezőbb.

Az általunk értékesített kártyák nagyrésze saját gyártás, de egy jelentős mennyiségük azonban, különböző EU-s tagország kimondottan nagy nyomdái által gyártott vagy Magyarországi gyártókapacitás.

Ahogy a saját termékeink, úgy a kiszervezett gyártás minősége is kimagasló.

Csak megbízható cégekkel dolgozunk, ahol képesek folyamatosan tartani a magas minőséget.

Olyan cégekkel nem dolgozunk együtt, még ha igen kedvező ajánlatot kapunk is, ahol a minőség ingadozó, nem vállaljuk a felelőséget, hogy olyan kártyát értékesítsünk, ami kifogásolható.

A kártyanyomtatók piacán átfogó termékpalettával rendelkezünk, kezdve a belépőszintű olcsó nyomtatóktól, a nagyteljesítményű, csúcskategóriát jelentő, professzionális nyomtatórendszerekig.

Az egyetlen közös bennük a megbízhatóság, amely nem csak a drága profi megoldások kötelező eleme, de még a legolcsóbb nyomtatóinkat is jellemezi.

A forgalmazott nyomtatóinkhoz teljes körű szolgáltatást nyújtunk, nem csak a kellékanyag ellátásban, de a javítás, alkatrészellátás, betanítás vagy távsegítségnyújtás területén is számíthat szakembereink segítségére.

Az RFID kártyáink és eszközeink szintén kiváló minőségűek, akár a nyers kártyák, akár az általunk gyártott laminált kártyákról van szó.

Az RFID rendszereink egy része belső fejlesztés, míg egy nagyobb része külső fejlesztők terméke, melyre a sajáthoz hasonló garanciákat és terméktámogatást biztosítunk.

 

Bármilyen kérdése volna, lépjen velünk kapcsolatba.

csizmadia janos plasztikkartya szakerto
Csizmadia János
Nyomdavezető
+36 70 245 7327

plasztikkartyainfo.hu

EXIN Print Kft.

2360 Gyál, Vak Bottyán u 4.

Műhely: 1211 Bp. Duna-lejáro utca 6.

+36 70 245 7327

© 2012 plasticcard.it 2017 plasztikkártyainfo.hu All Rights Reserved.

Search