Hasznos Információk

Plasztikkártyáról, RFID Kártyákról

Általános információk

Kitől érdemes kártyát rendelni?

Ne bízzunk akárkiben, aki látott már plasztikkártyát.

A kártyagyártás, a nyomtatásoknak egy speciális válfaja, érdemes kártyagyártáshoz jól értő vállalkozáshoz fordulni, sok fejfájást lehet ezáltal megelőzni.

Ne bízzunk akárkiben, aki látott már plasztikkártyát.

Vannak kimondottan kártyagyártásra szakosodott cégek, ezeknek általában a fő tevékenységük a kártyagyártás, de mindig van valami egyéb, kiegészítő tevékenységük, ami leginkább kereskedelmi tevékenység vagy valami egyéb nyomtatás.

A legtöbb kártyagyártó azonban olyan nyomda, akinek a kártyagyártásra képes gépeik is vannak.

Ezek a cégek leginkább papír termékekre szakosodtak és a kártyagyártás csak kiegészítő üzleti tevékenység.

Vannak még a kártyagyártással közvetlenül nem vagy csak részben foglalkozó vállalkozások.

Ezek lehetnek úgynevezett nyomda brókerek, akik nyomdai szolgáltatások közvetítésével foglalkoznak vagy digitális kis nyomdák, kártyanyomtatásra alkalmas digitális nyomtatókkal.

A nyomdai szolgáltatások értékesítésével foglalkozó vállalkozások, mint viszonteladók, rengeteg nyomdával állnak kapcsolatban, ismerik az egyes nyomdák erősségeit és gyengeségeit, szolgáltatásaikat, alkalmazottjaikat, ezáltal könnyebben találnak a megrendelő igényeinkhez, a legmegfelelőbb gyártót.

Sokszor ezeken a viszonteladókon keresztül olcsóbban lehet nyomtatott termékhez jutni, mint akár egy nyomdát direktben megkeresve, mivel a nyomdáknál komoly mennyiségi kedvezményük van, aminek egy részét képesek a megrendelők felé továbbítani.

Gondoljunk csak bele, mi egyszer kérünk ajánlatot a gyártótól, azonban a viszonteladó akár napi több megrendelést is leadhat ugyan annak a nyomdának, ez mindenhol komoly árbeli kedvezményt jelent.

Vannak olyan nagy gyártók a kártyaüzletben, akik végfelhasználókkal nem vagy csak kivételes esetben kötnek üzletet, hacsak nem kimondottan nagy mennyiségről van szó.

Viszonteladókat szolgálnak ki főként, regisztrációkor ellenőrzik a jelentkező céget, hogy milyen területen tevékenykedik.

Érdekes módon, mégsem a legolcsóbbak, bár kétségtelen tény, hogy az általuk a gyártott kártyák, kimagasló minőségűek.

Nagyon sokrétűek a kártyáik, olyan speciális kártyákat is képesek olcsón gyártani, amit kisebb gyártók nem, komoly gép parkkal rendelkeznek, viszont nem túl gyorsak.

 

Érdekesség:

Gyakran, a viszonteladón keresztül jobb árakat lehet elérni, mint közvetlenül a gyártótól még akkor is, ha a viszonteladó hasznát is belekalkuláljuk a vételárba.

 

Ha kártyára van szüksége, kérje ingyenes árajánlatunkat.

csizmadia janos plasztikkartya szakerto
Csizmadia János
Nyomdavezető
+36 70 245 7327

plasztikkartyainfo.hu

EXIN Print Kft.

Székhely cím: 2360 Gyál, Vak Bottyán u 4.

Műhely cím, Új: Budaörs, Teller Ede krt. 770, 2040.

+36 70 245 7327

© 2012 plasticcard.it 2017 plasztikkártyainfo.hu All Rights Reserved.

Search