ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Jelen adatvédelmi - adatkezelési szabályzat (továbbiakban: "Szabályzat") célja, hogy az „Adatkezelő" a plasztikkartyainfo.hu oldalon elérhető honlapján tárolt adatok kezelésével, felhasználásával, továbbításával, valamint az Adatkezelőnél való regisztrációval kapcsolatosan a legszélesebb körben tájékoztassa az érintetteket.

Az Adatkezelő adatai:

Cégnév: Csizmadia János EV.

Székhely: 2360 Gyál Vak Bottyán utca 4.

Adószám: 68510138 

Elektronikus elérhetősége: info@plasztikkartyainfo.hu

továbbiakban: "Adatkezelő

Az adatkezelő a tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adatok védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre.

A személyes adatok feldolgozásának részletei

A személyes adatokat a következő célokra gyűjtik és használják.

A részletes leírásért kattintson a kívánt ikonra vagy címre.

Az Adatkezelő tevékenységéhez az alábbi Adatfeldolgozók közreműködését és szolgáltatásait veszi igénybe:

Kapcsolatfelvételi űrlap

Azzal, hogy kitölti a kapcsolattartási űrlapot adataival, a Felhasználó beleegyezik abba, hogy az adatkezelő felhasználja azokat az információkérések és Ajánlatkérések megválaszolásához.

Email küldés

Gyűjtött adatok köre: Név, Email cím, Telefonszám, 

A feldolgozás helye: Magyarország 

Azonnali üzenetküldő

Azzal, hogy kitölti a kapcsolattartási űrlapot adataival, a Felhasználó beleegyezik abba, hogy az adatkezelő felhasználja azokat az információkérések és Ajánlatkérések megválaszolásához.

Viber Media, S.à r.l., 2, rue des Fossé, L-1536 Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg,

Email: privacy@viber.com - Adatvédelmi irányelv

WhatsApp Ireland Limited. 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irlanda

Email: support@support.whatsapp.com - Adatvédelmi irányelv

Viber, WhatsApp Widget

Gyűjtött adatok köre: Név, Telefonszám, 

A feldolgozás helye: Irország, Luxemburg, Magyarország 

Számlázás

Számlázás
KBOSS.hu Kft. Székhely: 2000 Szentendre, Táltos utca 22. B. ép. Cégjegyzékszám: 13-09-101824 Adószám: 13421739-2-13

Az adattovábbítás célja: számla kiállítása

Szamlazz.hu

Gyűjtött adatok köre:Vásárló neve, számlázási címe irányítószámmal, vásárolt termék neve, mennyisége, egységára.

A feldolgozás helye: Magyarország - Adatvédelmi nyilatkozat

Szállítás

Fedex

Federal Express Corp Magyarországi Fióktelepe Magyarországi Fióktelepe Lorinci ut 59 Vecses - 2220 Hungary. Cégjegyzékszám: 13 17 000083 Adószám: 22246891-2-13

Továbbított adatok köre: Vásárló neve, telefonszáma, e-mail címe, irányító száma, szállítási címe, futár részére megadott üzenet

Az adattovábbítás célja: termék kiszállítása

FedEx

 Gyűjtött adatok köre: Kontakt név, telefonszám, cégnév cím, megjegyzés a szállításhoz

A feldolgozás helye: Magyarország - Adatvédelmi irányelv

SPAM elleni védelem

Ez a fajta szolgáltatás elemzi a jelen alkalmazás forgalmát, amely potenciálisan tartalmazza a felhasználók személyes adatait, annak érdekében, hogy  a forgalmi elemekből, üzenetekből és tartalmakból kiszűrje azokat, amelyek SPAM-ként ismertek.

Google reCAPTCHA (Google Inc.)

A Google reCAPTCHA a Google Inc. által biztosított SPAM védelmi szolgáltatás.

Az reCAPTCHA rendszer használata a Google adatvédelmi irányelveinek és használati feltételeinek hatálya alá tartozik.

Személyes adatok gyűjtése: Cookie-k és felhasználási adatok.

A feldolgozás helye: USA - Adatvédelmi irányelvek

Google reCAPTCHA

Gyűjtött adatok köre: Cookie-k és felhasználási adatok.

A feldolgozás helye: USA - Adatvédelmi irányelvek

Statisztika

Az ebben a szakaszban található szolgáltatások lehetővé teszik az adatkezelő számára, hogy figyelemmel kísérje és elemezze a forgalmi adatokat, és a felhasználók viselkedését nyomon kövesse.

Google Analytics (Google Inc.)

A Google Analytics a Google Inc. ("Google") webes elemzési szolgáltatása. A Google az összegyűjtött személyes adatokat az alkalmazás felhasználásának nyomon követésére és vizsgálatára, jelentések összeállításéra és a Google által kifejlesztett egyéb szolgáltatásokkal való megosztására használja fel.

A Google a személyes adatokat felhasználhatja a hirdetési hálózat hirdetéseinek kontextusba rendezéséhez és személyre szabásához.

Google Analytic

Gyűjtött adatok köre: Cookie-k és felhasználási adatok.

A feldolgozás helye: USA - Adatvédelmi irányelvek

Mentések és kezelésük

Az ilyen típusú szolgáltatások lehetővé teszik az alkalmazás biztonsági másolatainak mentését és kezelését a kiszolgáló által kezelt külső kiszolgálókon. Ezek a biztonsági mentések magukban foglalhatják mind a forráskódot, mind a tartalmat, valamint a Felhasználó által az alkalmazásnak átadott adatokat.

Biztonsági másolat a One Drive-ra (Microsoft Corporation.)

Az One Drive a Microsoft Corporation által biztosított mentési és kezelési szolgáltatás.

Ondrive Backup

Gyűjtött adatok köre: Minden felhasznált adat

A feldolgozás helye: USA - Adatvédelmi nyilatkozat

Címke kezelés

Ez a fajta szolgáltatás funkcionális az alkalmazásban használt címkék vagy parancsfájlok központosított kezelésére.

E szolgáltatások használata magában foglalja a felhasználói adatok áramlását, és szükség esetén azok megőrzését.

Google Címkekezelő (Google LLC)

A Google Címkekezelő egy címkézési szolgáltatás, amelyet a Google LLC biztosít.

Google Címkekezelő

Gyűjtött adatok köre: Cookie-k és felhasználási adatok.

A feldolgozás helye: USA - Adatvédelmi irányelvek

Tárhelyszolgáltatás

A tárhelyszolgáltatás lehetővé teszi a tulajdonos számára az interneten megjelenő weboldalak elhelyezését, üzemeltetését és fejlesztését, a szolgáltató által biztosított technikai eszközökkel és a hozzájuk tartozó technikai személyzettel.

Tárhely.Eu Kft.

+36 1 789-2-789

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14

Tárhely.eu

Gyűjtött adatok köre: A szolgáltatás adatvédelmi irányelveiben meghatározott különböző típusú adatok

A feldolgozás helye: Magyarország - Adatvédelmi irányelvek

A teljes adatvédelmi irányelvek megtekintése:

 ÉRTELMEZÉSI  RENDELKEZÉSEK

Szabályzatunkban az adatvédelmi szakkifejezések a következő jelentéssel bírnak

  • adatállomány:az egy nyilvántartó-rendszerben kezelt adatok összessége,
  • adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől,
  • adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő megbízást is - személyes adatok feldolgozását végzi,
  • adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatokon végzett bármely művelet, vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is,
  • adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely a személyes adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;
  • adatmegsemmisítés: az adatok vagy az azokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése,
  • adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik,
  • adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges,
  • adatzárolás: az adatok továbbításának, megismerésének, nyilvánosságra hozatalának, átalakításának, megváltoztatásának, megsemmisítésének, törlésének, összekapcsolásának vagy összehangolásának és felhasználásának véglegesen vagy meghatározott időre történő lehetetlenné tétele,
  • harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely vagy aki nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval.
  • hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez,
  • különleges adat: a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdekképviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat,
  • nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik,
  • regisztráció: a szolgáltatást igénybe vevő azonosításához szükséges és elégséges azonosító adatok megadása a az adatkezelő részére
  • személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: "Érintett") kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;
  • tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri

Adatkezelésre, adatfeldolgozásra vonatkozó szabályok:

  • Személyes adat akkor kezelhető, ha
    • ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
    • azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat rendelete elrendeli.
  • Az érintett megrendelő regisztrációja során megadott adatait, mint a szolgáltatást igénybe vevő azonosításához szükséges és elégséges azonosító adatokat a szolgáltató a 2001. évi CVIII. Tv. szerint, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó ellenértékek számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezeli.
  • Különleges adatot az Adatkezelő nem kezel.
  • Törvény közérdekből - az adatok körének kifejezett megjelölésével - elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát. Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében. Az érintett kérelmére indult eljárásban a szükséges adatainak kezeléséhez való hozzájárulását vélelmezni kell. Erre a tényre az érintett figyelmét fel kell hívni.
  • Jelen Szabályzat szempontjából adatfeldolgozó Csizmadia János EV.
  • Az adatfeldolgozónak a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos jogait és kötelezettségeit az adatkezelő határozza meg. Az adatkezelési műveletekre vonatkozó utasítások jogszerűségéért az adatkezelő felel. Az adatfeldolgozó tevékenységi körén belül, illetőleg az adatkezelő által meghatározott keretek között felelős a személyes adatok feldolgozásáért, megváltoztatásáért, törléséért, továbbításáért és nyilvánosságra hozataláért. Az adatfeldolgozó tevékenységének ellátása során más adatfeldolgozót nem vehet igénybe. Az adatfeldolgozó az adatkezelést érintő érdemi döntést nem hozhat, a tudomására jutott személyes adatokat kizárólag az adatkezelő rendelkezései szerint dolgozhatja fel, saját céljára adatfeldolgozást nem végezhet, továbbá a személyes adatokat az adatkezelő rendelkezései szerint köteles tárolni és megőrizni.
  • Fentiek alapján az Adatkezelő az érintettek következő adatait kezeli: név, e-mail cím, cím, telefonszám, számlázási adatok, rendelési adatok.
  • A szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó ellenértékek számlázása céljából kezeli az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos olyan személyes adatokat, amelyek a ellenérték meghatározása és a számlázás céljából elengedhetetlenek, így különösen a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat. A szolgáltató a fentieken felül a szolgáltatás nyújtása céljából kezeli azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek. A szolgáltató a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos adatokat a szolgáltatása hatékonyságának növelése, az igénybe vevőnek címzett elektronikus hirdetés vagy egyéb címzett tartalom eljuttatása, piackutatás céljából is kezeli, s ehhez az igénybe vevő regisztrációja útján kifejezetten hozzájárult.
  • Az igénybe vevő az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételét megelőzően és a szolgáltatás igénybevétele során is folyamatosan biztosítja, hogy a szolgáltatása hatékonyságának növelése, az igénybe vevőnek címzett elektronikus hirdetés vagy egyéb címzett tartalom eljuttatása, piackutatás céljából is kezelt adatoknak e célból való adatkezelését az igénybe vevő megtilthassa.
  • Az igénybe vevő regisztrálásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy a szolgáltatóval együttműködő más szolgáltatók (továbbiakban: harmadik fél) részére adatait a szolgáltató átadja mindazon célra, amely célra az adatok kezelésére maga a szolgáltató is jogosult. Amennyiben a szolgáltató adatkezelési joga valamely cél tekintetében megszűnik, úgy erről a harmadik felet értesíti.
  • Az adatkezelési jog megszűnése esetén a szolgáltató a szolgáltatást igénybe vevő adatait törli. A szolgáltató biztosítja, hogy az igénybe vevő az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy a szolgáltató mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezel.Inizio modulo
  • Az érintett megrendelő adatszolgáltatási kötelezettsége önkéntes, azonban a szükséges és elégséges adatok hiányában a szolgáltató az érintett megrendelő megrendeléseit nem tudja teljesíteni. Így a szolgáltatásunk teljesítése céljából, és e szabályzat szerinti feltételek mellett kérjük "kötelező" jelleggel megadni a szükséges és elégséges adatokat. A kötelező kifejezés jelen esetben nem az adatfelvétel kötelező jellegére utal, hanem arra, hogy vannak olyan rekordok, amelyek kitöltése nélkül a regisztráció sikerrel nem zárulhat, így bizonyos mezők kitöltetlenül hagyása, vagy nem megfelelő kitöltése a regisztráció elutasításához vezethet.
  • A szolgáltatást igénybe vevő a regisztrációval elismeri, hogy önkéntesen, egyértelmű és előzetes hozzájárulását adta ahhoz, hogy részére a szolgáltató, és szolgáltatóval együtt működő más szolgáltató elektronikus hirdetést küldjön a részére. E hozzájáruló nyilatkozatot bármikor korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen visszavonhatja. Ebben az esetben a nyilatkozó nevét a jogszabály által előírt, meghatározott nyilvántartásból haladéktalanul törli a szolgáltató, és részére elektronikus hirdetést a továbbiakban nem küld. Az elektronikus hirdetés küldése során a hirdető tájékoztatja a címzettet arról az elektronikus levelezési címről és egyéb elérhetőségről, ahol az elektronikus hirdetések információs társadalommal összefüggő szolgáltatás felhasználásával történő küldésének megtiltása iránti igényét bejelentheti.
  • Regisztrációhoz, előfizetéshez kötött szolgáltatásaink esetében ügyfeleink számára bizonyos időközönként tájékoztató célú körleveleket küldünk új szolgáltatásainkról, speciális ajánlatainkról stb. Amennyiben ügyfeleink nem akarják az ilyen promóciós leveleket a továbbiakban fogadni, bár korábban e szándékukat nem jelezték, lemondhatják azokat ugyanolyan módon és csatornán keresztül, ahogy a szolgáltatás igénybevételét kezdeményezték.
  • A regisztrációval az igénybe vevő, mint megrendelő elismeri, hogy a szolgáltató adatkezelési szabályait megismerte, és elfogadta, és az abban meghatározott nyilatkozatokat megtette, illetve a regisztrációja az adatkezeléshez való hozzájárulásnak minősül.
  • Az adatkezelő vállalja, hogy amennyiben bármilyen módon változtatna a személyes adatok kezelésére vonatkozó elvein és gyakorlatán, ezekről a változásokról előzetesen értesíti honlapjának látogatóit, hogy azok mindig pontosan és folyamatosan ismerjék az adatkezelő portáljának egész területén érvényes adatkezelési elveket és gyakorlatot. A személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló jelen Szabályzat mindig a ténylegesen alkalmazott elveket és a valóságos gyakorlatot tükrözi.
  • Ha a személyes adatokat olyan módon szeretnénk felhasználni, hogy ez a felhasználási mód eltérne a személyes adatok gyűjtésekor meghirdetett elvektől és céloktól, akkor előzetesen e-mailen keresztül értesítjük az érintetteket, akiknek felajánljuk azt a lehetőséget, hogy eldönthessék, vállalják-e, azaz hozzájárulnak-e az új feltételek mentén is személyes adataik korábbiaktól eltérő módon történő kezeléséhez.
  • Nem minősülnek személyes adatnak azok az anonim információk, melyeket a személyes azonosíthatóság kizárásával gyűjtenek és természetes személlyel nem hozhatóak kapcsolatba, illetve azok a demográfiai adatok sem minősülnek személyes adatnak, melyeket úgy gyűjtenek, hogy nem kapcsolják hozzá azokat azonosítható személyek személyes adataihoz, s ezáltal nem állítható fel kapcsolat természetes személlyel.
  • Az érintettek által biztosított személyes, illetve egyéb adatokat nem egészítjük ki és nem kapcsoljuk össze más forrásból származó adatokkal, vagy információval. Amennyiben a jövőben különböző forrásokból származó adatok ilyenfajta összekapcsolására kerülne sor, ezt a tényt kizárólag a megfelelő tájékoztatást követően, előzetesen, az adott érintettől kapott hozzájárulás esetén tesszük meg.
  • Amennyiben az arra feljogosított hatóságok a jogszabályokban előírt módon kérik fel személyes adatok átadására a szolgáltatót, az adatkezelő - törvényi kötelezettségének eleget téve - átadja a kért és rendelkezésre álló információkat.
  • Amennyiben megrendelőink személyes adatokat bocsátanak a rendelkezésünkre, minden szükséges lépést megteszünk, hogy biztosítsuk ezeknek az adatoknak a biztonságát - mind a hálózati kommunikáció (tehát online adatkezelés) során, mind az adatok tárolása, őrzése (tehát offline adatkezelés) során.
  • A személyes adatokhoz csak az illetékes munkaköröket betöltő személyek férhetnek hozzá.
  • Az adatkezelő jelenleg nem kínál kifejezetten 14 éven aluli gyermekek számára szánt szolgáltatást, ezúton kijelenti, hogy nem gyűjt, és nem kezel 14 éven aluli gyermekekről személyes adatokat. Amennyiben 14 éven aluli gyermek személyes adatainak kezelésére vonatkozó igény merül fel, csak abban az esetben lehetséges ilyen adatok rögzítése, amennyiben megfelelően kiállított ellenőrizhető formájú szülői, vagy más törvényes képviselői beleegyezés, hozzájárulás áll rendelkezésünkre. Ilyen felhatalmazás hiányában gyerekek személyes adatait nem rögzítjük (még akkor sem, ha ennek hiányában a szolgáltatást nem lehet igénybe venni).

Érintettek jogai:

  • Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését.
  • Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt, illetőleg az általa megbízott feldolgozó által feldolgozott adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást.
  • Az érintett tájékoztatását az adatkezelő csak akkor tagadhatja meg, ha azt törvény, az állam külső és belső biztonsága, így a honvédelem, a nemzetbiztonság, a bűnmegelőzés vagy bűnüldözés érdekében, továbbá állami vagy helyi önkormányzati pénzügyi érdekből, valamint az érintett vagy mások jogainak védelme érdekében korlátozza. Az adatkezelő köteles az érintettel a felvilágosítás megtagadásának indokát közölni. Az elutasított kérelmekről az adatkezelő az adatvédelmi biztost évente értesíti.
  • A valóságnak meg nem felelő adatot az adatkezelő helyesbíteni köteles.

  • A személyes adatot törölni kell, ha:
    • kezelése jogellenes,
    • az érintett kéri,
    • az hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem korrigálható -, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki,
    • az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt,
    • azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.
  • A helyesbítésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.
  • Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha:
    • a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el,
    • a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik,
    • a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.
  • Az adatkezelő - az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével - a tiltakozást köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálni, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatni. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő köteles az adatkezelést - beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is - megszüntetni, és az adatokat zárolni, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíteni mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. Amennyiben az érintett az adatkezelőnek ezen döntésével nem ért egyet, az ellen - annak közlésétől számított 30 napon belül - bírósághoz fordulhat.
  • Az adatkezelő az érintett adatát nem törölheti, ha az adatkezelést törvény rendelte el. Az adat azonban nem továbbítható az adatátvevő részére, ha az adatkezelő egyetértett a tiltakozással, illetőleg a bíróság a tiltakozás jogosságát megállapította.
  • Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a következő elérhetőségeken lehet élni:

ADATBIZTONSÁG

A Szolgáltató minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.

A személyes adatokhoz a hozzáférés szigorúan korlátozott.

Mind a jogosulatlan megismerés, a személyes adatok jogosulatlan megváltoztatása, illetve azok jogosulatlan felhasználásának megelőzése érdekében.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest,Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Telefon: 06- 1-391-1400

Fax: 06-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Weboldal: naih.hu

ADATBIZTONSÁG
A Szolgáltató minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.

plasztikkartyainfo.hu

EURO-DAY PRINT Kft

Cím: 1152 Budapest Szentmihályi út 171

           The Experience Center 

+36 70 245 7327

© 2012 plasticcard.it 2017 plasztikkártyainfo.hu All Rights Reserved.

Search